BEDRIJFS-BOKSEN

 

Mogelijkheden

Boksen als bedrijfsuitje, teambuilding of bedrijfssport

Bedrijfs-boksen biedt bedrijven verschillende mogelijkheden om kennis te maken met boksen:


  • Try-out
  • Clinic's
  • Structurele trainingen


Try-out

Wanneer je geïnteresseerd bent en wilt kijken of bedrijfs-boksen binnen jouw organisatie past dan kun je kiezen voor een Try-out. Dit is een eenmalige activiteit waarbij de deelnemers informatie over boksen en de voordelen hiervan krijgen en kennis maken met bedrijfs-boksen in de vorm van een pittige maar vooral leuke en uitdagende training.


Boksclinic

Een boksclinic leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een teambuilding activiteit, als aanvulling op een sportdag/healthweek of om te toetsen of bedrijfs-boksen na 5 of 10 trainingen nog steeds het gewenste effect geeft binnen jouw organisatie. Tijdens een boksclinic maken de deelnemers op een laagdrempelige manier kennis met alle aspecten van het boksen. 


Structurele trainingen

Wilt je als organisatie bedrijfs-boksen voor een langere periode in te zetten? Je kunt nadat je door middel van onze try-out of boksclinic kennis heeft gemaakt met boksen kiezen voor onze structurele trainingen. Een ervaren boksinstructeur komt 1 of meerdere keren per week op vaste dagen en tijden bij jouw op het bedrijf de training verzorgen. Vlak voor, tijdens (middagpauze) of na werktijd kunnen werknemers een uur lang genieten van een pittige bokstraining!

E-mailen
Bellen