BEDRIJFS-BOKSEN

 

Onze organisatie

Bedrijfs-boksen is een initiatief van Pure Athletics, een sportbedrijf dat inmiddels al weer 5 jaar actief is in het verzorgen van verschillende sportieve activiteiten, personal training en sportclinics voor oa. het onderwijs, verenigingen, bedrijven en particulieren. 


Oprichter Jeffrey Boers heeft dankzij zijn kennis uit de sportwereld en ervaring met het verzorgen van boksclinics met Bedrijfs-Boksen een succesvol en compleet trainingsprogramma ontwikkeld voor het bedrijfsleven. 


Onze visie

We weten allemaal dat voldoende beweging goed voor de gezondheid is en dat je er fitter van wordt. Maar wat veel mensen vergeten is dat je door regelmatig iets aan sport te doen (met name boksen) ook je doorzettingsvermogen kunt verbeteren, je weerbaarheid (zowel fysiek als mentaal) kunt verhogen en je leert omgaan met winst en verlies. Daarnaast moet sport vooral leuk zijn en voldoende uitdaging bieden!


Onze missie 

Bedrijven en hun medewerkers op een leuke en uitdagende manier kennis laten maken met boksen, het stimuleren van een healty lifestyle en topfitte bedrijven en medewerkers creëren!    


 

E-mailen
Bellen