BEDRIJFS-BOKSEN

 

De Training

Ontspanning door inspanning

Werkstress is een van de meest voorkomende oorzaken van verzuim! Spanning, onrust en hoge werkdruk  kunnen de sfeer op de werkvloer behoorlijk verpesten. Een bokstraining daarentegen zorgt voor ontspanning en voorkomt verschillende vormen van werkstress. Tijdens deze complete training ga je samen met je collega's dit sportieve avontuur aan. Onder begeleiding van een ervaren boksinstructeur wordt er gewerkt aan kracht en conditievermogen, leer je verschillende bokstechnieken, ga je grenzen verleggen en start of eindigt de dag volkomen ontspannen door alle inspanning van de training!


Veilige en leuke trainingen voor iedereen!

Bokscombinaties worden afgewisseld met verschillende technieken zoals het efficiënt ontwijken en verdedigen van stoten van de tegenpartij. Je leert zowel offensief als defensief boksen  en wanneer hier behoefte aan is combineren we de verschillende bokstechnieken met kracht/conditie oefeningen. Belangrijk om te weten is het feit dat er MET elkaar en niet TEGEN elkaar wordt getraind. Hierdoor zijn de trainingen veilig en voor iedereen toegankelijk.


Iedereen kan dus op een leuke en uitdagende manier kennis maken met boksen zonder bang te zijn om een blauw oog op te lopen. Mits hier specifiek om gevraagd wordt is er tijdens de training namelijk GEEN fysiek contact in de vorm van sparren (boksen tegen elkaar). 


De trainingen duren standaard 60 min. en bieden ruimte voor max 20 deelnemers. Dit kan uiteraard in overleg aangepast worden naar de wensen van het bedrijf.

 

 

 

 

 


 


 


 

  


E-mailen
Bellen